Notify Message
Forums
#14223507 Oct 07, 2019 at 04:23 PM · Edited 8 months ago
Deus
12 Posts
Välkommen till Order of Bacchus!

Order of Bacchus är en Svensk allianceguild som håller till på Classic EU PvP realmen Gehennas.

I Order of Bacchus lägger vi stor vikt på att hålla en trevlig och kul atmosfär och att alla ska trivas i gemenskapen. Vi består både av spelare som vill raida aktivt och såna som vill köra mer casual. Hos Bacchus finner du alltid din plats i gemenskapen.

Guilden var aktivt raidande under hela Vanilla WoW och under denna period clearade och farmade vi Molten Core, Onyxia, Blackwing Lair, Zul’Gurub, Ahn’Qiraj 40, Ahn’Qiraj 20, Worldbossarna och två av vingarna i Naxxramas.

Idag ser naturligtvis förhållandena annorlunda ut, då många av oss har blivit “vuxna” och har privata åtaganden utanför spelet. Därför kommer vi att köra ett semihardcoreupplägg vad gäller raider. Vid en tidigare omröstning i år framröstades raidtiderna torsdagar och söndagar kl.20:00-23:00. Vi kommer dock köra en ny omröstning inom kort då flera nya spelare har anslutit till oss sedan den förra omröstningen.

För att ansöka till Order of Bacchus behöver du fylla i detta formulär.

När du fyllt i formuläret ber vi dig skicka ett PM till vår rekryteringsofficer Datajens på Order of Bacchus Discordserver. Blir du antagen som medlem i vår guild kommer du behöva vara inloggad i #lobbykanalen där så att en av våra officerare kan tilldela dig din klass och namn.

Har du frågor går det bra att PMa en av våra officerare:
Evilynn - Guild Master
Datajens - Rekrytering/Warriorofficer
Rufio - Officer
Totl - Warlockofficer
Feldagast - Hunterofficer
Skampelina - Rogueofficer
Dhejne - Paladinofficer
Jag har ficklampan, ni har ingenting... http://www.twitch.tv/godsic
+1
Page 1
Add Reply